Velkommen til alle nye studenter og studiner ved NMBU!

Semesterbilde vår 2017Sommeren er på hell, og du verden for en flott sommer det har vært! Men nå er den forbi, selv om vi nyter de siste solstrålene som fyller Ås i disse dager. Høsten 2017 står for tur, og Ås fylles igjen med både nye og gamle studenter og studiner. Gratulerer så mye til alle nye studenter som har fått plass ved NMBU, og velkommen tilbake til alle gamle travere! Til alle nyankomne: studietiden på Ås er fantastisk, så bare gled dere! Dere har så mye morsomt i vente. Koneklubben Freidig ønsker samtlige Thorvalder og Toraer velkommen til Ås og verdens beste studiested!

Koneklubben Freidig er en kvinnelig, kulinarisk og freidig jenteforening ved NMBU. Vi søker i høst nye medlemmer til foreningen. Møt oss gjerne på Graskurs del 1 og 2 for en uforpliktende prat! Følg med på sosiale medier for mer informasjon om søknadsprosess og opptak! Vi gleder oss til å bli bedre kjent med dere, og håper dere vil trives som student og studine ved NMBU!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>