Sprellfestivalen 2017 tjohei!

Da var vårens Sprellfestival gjennomført og koneemnene har kost seg maks! På onsdag hadde vi en liten post på Samfunnets rebusløp, med… konebæring selvfølgelig! Konebæring er en sport der det gjelder å bære kvinner. Sporten ble først lansert i Sonkajärvi i Finland og foregår slik: Et lag består tradisjonelt sett av en mann og en kvinne, der mannen skal bære kvinnen gjennom en spesialbygd hinderbane på kortest mulig tid. Ettersom vi er moderne koneemner var vi selvfølgelig åpne for at kvinner bærer menn, menn bærer menn, kvinner bærer kvinner eller hva man måtte foretrekke av hun/han/hen! Vi hadde det hvertfall artig!

dig
Fredrikke eelsker konebæring

 

sdr
Et ekte koneemne er ikke redd for å bli litt skitten

cof

På lørdag var det duket for 3000 meter øl og mange ivrige koneemner skulle løpe. Sammen gikk vi, samt Lasse og Petra, respektivt peniskosytmet og vaginaforklet, til Storebrand for litt sportslig aktivitet.

Vi er spesielt stolte av Christine som kom på 3. plass i herreklassen!!! Deretter var det bilbingo og kjerringvors, der vår kjære kjerring Ida kom på besøk! Vi hadde i tradisjonen tro masse jellyshots tilgjengelig! Kvelden ble vellykket, og bød på dans, latter og knallgod stemning hele helgen.

sdr
Marhte aka. Lasse

 

sdr
Christine (til høyre i bildet) = 3. plass i HERREKLASSEN!
cof
Har det hysterisk morsomt på bilbingo

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>